Homeopathie Tineke Priester

Wie ben ik?

Ik ben Tineke Priester en ben geboren in 1966 in Terneuzen. Na wat omzwervingen ben ik inmiddels neergestreken in Uffelte (Drenthe). Ik draag de homeopathie een warm hart toe en ben in 1998 begonnen met praktiseren nadat ik mijn opleiding aan de School voor Homeopathie voltooid had. Het boeit mij elke keer weer om een ander mens te ontmoeten. Ik merkte al op jonge leeftijd dat mensen hun hart bij mij kwamen uitstorten en ontdekte dat ieder mens zijn unieke levensverhaal met zich meedraagt. Tevens was ik gefascineerd door het menselijk lichaam en vond ik mezelf regelmatig terug in de medische encyclopedie of de I Tjing of de boeken van Jung. Na een reis door Afrika besloot ik medische culturele antropologie te gaan studeren maar gaandeweg ontdekte ik dat ik meer een doener ben dan een wetenschapper.


Ik heb toen een studie natuurgeneeskunde en TCM opgepakt, ondertussen 3 prachtige kinderen gekregen en uiteindelijk dus de homeopathie opleiding afgemaakt en een praktijk gestart. 
Tussendoor bleef de kennis vanuit andere culturen en invalshoeken mij boeien en ben ik ook weer verder gaan studeren in astrologie en human design. 
Maar de hoofdmoot bleef altijd homeopathie en persoonlijke ontwikkeling.

Vanaf 2005 ben ik les gaan geven op de Academie voor Klassieke homeopathie in Zwolle en onstond een mooie cirkel van wederzijdse beïnvloeding ontstaan tussen patiëntcontacten en studenten opleiden
.Zie ook: www.avkh.nl. 

Inmiddels werk ik weer op een vast praktijkadres na jarenlang veel ambulant gewerkt te hebben.

Ik zal af en toe ook een cursus organiseren en dat op deze site vermelden.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Harte groet, 
Tineke